• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Katkarapukastike pastalle

Katkarapukastike pastalle
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 89,2 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja kuutioi omena. Sulata voi kasarissa ja kuullota siinä sipuli- ja omenakuutiot. Lisää curry ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele lastalla parin minuutin ajan.
  2. Sekoita joukkoon omenamehu ja vesi, sekä kalaliemikuutio ja kerma. Suurusta ja mausta.
  3. Lisää lopuksi katkaravut ja anna kastikkeen kuumentua, mutta älä keitä etteivät ravut sitkisty. Tarjoa tagliatellen sekä vastapaistetun maustevoipatongin kera.

Ravintosisältö per 100 g

  • 89,2 kcal373 kJ
  • Proteiinia4,97 g
  • Hiilihydraatteja5,89 g
  • Rasvaa5,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua