KauraflatbreadTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kauraflatbread

Kauraflatbreadin jauhelihatäytteessä maistuu juustokumina ja kaneli. Tarjoa flatbread turkkilaisen jogurtin kanssa.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Täyte

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota kaurataikina sulamaan edellisenä iltana jääkaappiin.
  2. Kauli kylmä taikina leivinpaperin päällä noin pellin kokoiseksi levyksi. (Käytä tarvittaessa apuna gluteenitonta jauhoseosta tai perunajauhoja.) Anna kohota leivinliinalla peitettynä, lämpimässä vedottomassa paikassa noin 30 minuuttia.
  3. Valmista täyte. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha paistinpannussa. Lisää sipulit kuullottumaan. Halkaise ja hienonna chili. Lisää chili ja muut mausteet pannulle.
  4. Halkaise tomaatit. Kuori ja suikaloi punasipuli.
  5. Levitä taikinan päälle tomaattisose, jauhelihaseos, paloitellut tomaatit, murusteltu salaattijuusto ja punasipulit.
  6. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa annospaloiksi pizzaleikkurilla. Viimeistele pinjansiemenillä ja korianterilla. Tarjoa turkkilaisen jogurtin kanssa.

Tiesitkö että...

Voit halutessasi leipoa taikinasta neljä soikeaa flatbreadia. Paista ne silloin kahdella pellillä.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua