• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Keltainen bouillabaisse

Keltainen bouillabaisse
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 235 kcal / annos (350g)

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

    • 1ruukkuPirkka persiljaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suikaloi sipulit ja fenkoli. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele selleri ja perunat.
  2. Kuullota sipuleita ja fenkolia isossa kattilassa tilkassa öljyä noin 10 minuuttia. Kaada joukkoon vesi, appelsiininmehu ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää perunat ja selleri. Keitä noin 15 minuuttia.
  3. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Poista ravuista veitsellä halutessasi pyrstökuori. Lisää ravut ja lohikuutiot keittoon ja keitä hiljalleen noin 3 minuuttia, kunnes ravut ovat kypsyneet eli muuttaneet värinsä punertaviksi. Lisää lopuksi kuutioidut tomaatit ja valutetut simpukat.
  4. Tarkista maku. Lisää pinnalle persilja.
  5. Tarjoa keitto tuoreen leivän ja aiolin eli valkosipulimajoneesin kanssa.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 235 kcal984 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille