Keltainen hedelmäkiisseli
Keltainen hedelmäkiisseli maistuu jälkiruoaksi tai vaikkapa iltapalaksi. Tarjoa kermavaahdon kanssa.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 95,6 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1tlk(820 g)K-Menu persikanpuolikkaita sokeriliemessä
- 1tlk(410 g)Pirkka hedelmäcocktailia
- 4dlappelsiinitäysmehua
- 1sitruunan mehu
- 1/2dlsokeria
- 4rklperunajauhoja
Pinnalle
- 1rklsokeria
- 1tlvanilliinisokeria
- (mantelilastuja)
Valmistus
alle 30 min- Valuta hedelmien liemet (noin 1/2 litraa) kattilaan. Lisää appelsiinitäysmehu, sitruunanmehu, sokeri ja perunajauhot. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se pulpahtaa ja kiisseli kirkastuu.
- Paloittele persikanpuolikkaat laakean vadin pohjalle ja kaada joukkoon hedelmäcocktail. Kaada hieman jäähtynyt kiisseli hedelmien päälle. Ripottele pinnalle sokeria kuortumisen estämiseksi.
- Vaahdota kerma ja mausta. Pursota tai nosta lusikalla kermavaahtonokareita kiisselin koristeeksi. Halutessasi voit vielä ripotella pinnalle mantelilastuja.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 95,6 kcal400 kJ
- Proteiinia 0,79 g
- Hiilihydraatteja17 g
- Rasvaa2,97 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi