• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Keltainen hedelmäkiisseli

Keltainen hedelmäkiisseli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 95,6 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1tlk(820 g)K-Menu persikanpuolikkaita sokeriliemessä
    • 4dlappelsiinitäysmehua
    • 1sitruunan mehu
    • 1/2dlsokeria
    • 4rklperunajauhoja

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta hedelmien liemet (noin 1/2 litraa) kattilaan. Lisää appelsiinitäysmehu, sitruunanmehu, sokeri ja perunajauhot. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se pulpahtaa ja kiisseli kirkastuu.
  2. Paloittele persikanpuolikkaat laakean vadin pohjalle ja kaada joukkoon hedelmäcocktail. Kaada hieman jäähtynyt kiisseli hedelmien päälle. Ripottele pinnalle sokeria kuortumisen estämiseksi.
  3. Vaahdota kerma ja mausta. Pursota tai nosta lusikalla kermavaahtonokareita kiisselin koristeeksi. Halutessasi voit vielä ripotella pinnalle mantelilastuja.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 95,6 kcal400 kJ
  • Proteiinia0,79 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa2,97 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille