• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Keltainen siika-katkarapuruukku

Keltainen siika-katkarapuruukku valmistuu nopeasti Pirkka-koekeittiön testaamalla reseptillä. Kokeile lisäkkeeksi rikottuja ohrasuurimoita.
Keltainen siika-katkarapuruukku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 80,6 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata siikafileet kohmeisiksi, jos käytät pakastettua kalaa.
  2. Kuumenna paistokasarissa vesi ja lisää puolikas liemikuutio, sitruunanmehu, hienonnettu valkosipuli, rakuuna ja smetana. Kiehauta seos.
  3. Lisää kasvissuikaleet ja kuutioitu siika. Kuumenna kiehuvaksi. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  4. Lisää katkaravut jäisinä ja kuumenna, mutta älä keitä enää. Mausta suolalla ja sekoita joukkoon tilli. Tarjoa keitetyn riisin kanssa. Voit tarjota myös sellaisenaan leivän kanssa. Silloin annos riittää kolmelle.

Ravintosisältö per 100 g

  • 80,6 kcal337 kJ
  • Proteiinia6,02 g
  • Hiilihydraatteja3,83 g
  • Rasvaa4,61 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille