Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Keltainen siika-katkarapuruukku

Katso myös
Keltainen siika-katkarapuruukku valmistuu nopeasti Pirkka-koekeittiön testaamalla reseptillä. Kokeile lisäkkeeksi rikottuja ohrasuurimoita.
300 g
siikafileitä (tuore tai pakaste)
2 dl
vettä
1/2
kalaliemikuutiota
2 rkl
sitruunanmehua
1
valkosipulinkynsi
1/2 tl
kuivattua rakuunaa
1 tlk (120 g)
smetanaa
2 ps (à 250 g)
Pirkka kasvissuikaleita (pakaste)
1 ps (180 g)
Pirkka paprika-chilikatkarapuja (pakaste)
1/2 tl
suolaa
1/2 dl
tilliä hienonnettuna

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
80,64 kcal / 337,40 kJ
Proteiinia
6,02 g
Hiilihydraatteja
3,83 g
Rasvaa
4,61 g
  • 1. Sulata siikafileet kohmeisiksi, jos käytät pakastettua kalaa.
  • 2. Kuumenna paistokasarissa vesi ja lisää puolikas liemikuutio, sitruunanmehu, hienonnettu valkosipuli, rakuuna ja smetana. Kiehauta seos.
  • 3. Lisää kasvissuikaleet ja kuutioitu siika. Kuumenna kiehuvaksi. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  • 4. Lisää katkaravut jäisinä ja kuumenna, mutta älä keitä enää. Mausta suolalla ja sekoita joukkoon tilli. Tarjoa keitetyn riisin kanssa. Voit tarjota myös sellaisenaan leivän kanssa. Silloin annos riittää kolmelle.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda