• Erityisruokavaliot

Kermainen parsakastike ja raviolit

Kermainen parsakastike ja raviolit
Reseptin teki kumppani
  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 1nippu valkoista parsaa keitettynä
    • 2dlkermaa
    • 1dlvettä
    • 1/2pkt(125 g)koskenlaskijajuustoa
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/4rouhittua valkopippuria
    • 1/4tlmuskottipähkinää
    • 2pkt(à 250 g)juustotäytteisiä ravioleja (Pastella)
    • 1ruukku rucolaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Paloittele parsat. Kuumenna kerma, kuutioitu juusto ja puolet parsapaloista kattilassa.
  2. Lisää mausteet ja keitä 2-3 minuuttia.
  3. Soseuta kastike sileäksi.
  4. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kaada kuumat raviolit ja loput parsapalat kastikkeeseen. Sekoita kevyesti.
  5. Jos raviolit näyttävät puuroisilta lisää hiukan vettä (tai kermaa) ja kuumenna nopeasti.
  6. Tarkista maku, lisää suolaa tai pippuria tarvittaessa.
  7. Jaa ruoka lämpimille lautasille ja ripottele silputut rucolanlehdet pinnalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille