
Kermainen saksanhirvikäristys
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Kananmunaton
Kermainen saksanhirvikäristys sopii viikonloppuun. Tarjoa perunoiden kanssa.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
2 pkt (à 240 g) | saksanhirvi- tai riistakäristelihaa tai |
1 rkl | öljyä tai |
1 | raaka punajuuri tai |
pala palsternakkaa tai | |
5 cm:n | pala purjoa tai |
suolaa tai | |
1 tl | yrtti-pippurisekoitusta tai |
1–2 dl | vettä tai |
2 dl | kermaa tai |
1/2 | ruukkua tuoretta oreganoa tai |
Valmistus
yli 60 min
Anna käristelihan sulaa hiukan.
Leikkaa kuoritut juurekset ja pesty, halkaistu purjo tulitikkumaisiksi suikaleiksi.
Ruskista käristeliha kahdessa erässä paistokasarissa tai padassa.
Lisää mausteet, kasvissuikaleet ja vesi.
Pane kansi päälle ja anna hautua miedolla lämmöllä 30 minuuttia.
Tarkista että padassa on hiukan nestettä koko haudutuksen ajan.
Lisää kerma ja jatka keittämistä avoimena 10 minuuttia.
Tarkista maku ja lisää tuore oreganosilppu joukkoon.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,2(11 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(71 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(4 arvostelua)
- yli 60 min3,7(27 arvostelua)
- 30 - 60 min3,1(7 arvostelua)
- yli 60 min3,9(11 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(43 arvostelua)
- 30 - 60 min4,5(24 arvostelua)