Kesäinen grilliateria
Helppo ja nopea kesäinen ateria syntyy grillaamalla. Grillissä kypsyvät broilerin fileet ja maukkaat kasvikset.
6 annostaalle 30 min85,4 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 1kesäkurpitsa
- 1punainen paprika
- 1keltainen paprika
- öljyä
- 1tlk(535 g)Pirkka maissintähkiä (isoja)
Kastike
- 1tlk(2 dl)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 2rklsinappia
- tuoretta basilikaa
Valmistus
alle 30 min- Ota broileripakkaukset jääkaapista huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen niiden ruoaksi valmistamista.
- Viipaloi kesäkurpitsa noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa paprikat pitkittäin reiluiksi, leveiksi viipaleiksi. Maissit voi grillata joko kokonaisina tai paloteltuina.
- Grillaa broilerinfileitä ja öljyllä siveltyjä vihanneksia grillissä noin 10 minuuttia, kääntele välillä. Tarkista broilerien kypsyys.
- Sekoita kermaviili, majoneesi ja sinappi keskenään. Mausta kastike hienonnetulla basilikalla. Tarjoa grilliruoka kermaviilikastikkeen kanssa. Grillatut maissit maistuvat herkullisilta voilla siveltyinä.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 85,4 kcal357 kJ
- Proteiinia 9,6 g
- Hiilihydraatteja6,29 g
- Rasvaa2,25 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi