• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kesäinen grilliateria

Helppo ja nopea kesäinen ateria syntyy grillaamalla. Grillissä kypsyvät broilerin fileet ja maukkaat kasvikset.
Kesäinen grilliateria
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 85,4 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota broileripakkaukset jääkaapista huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen niiden ruoaksi valmistamista.
  2. Viipaloi kesäkurpitsa noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa paprikat pitkittäin reiluiksi, leveiksi viipaleiksi. Maissit voi grillata joko kokonaisina tai paloteltuina.
  3. Grillaa broilerinfileitä ja öljyllä siveltyjä vihanneksia grillissä noin 10 minuuttia, kääntele välillä. Tarkista broilerien kypsyys.
  4. Sekoita kermaviili, majoneesi ja sinappi keskenään. Mausta kastike hienonnetulla basilikalla. Tarjoa grilliruoka kermaviilikastikkeen kanssa. Grillatut maissit maistuvat herkullisilta voilla siveltyinä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 85,4 kcal357 kJ
  • Proteiinia9,6 g
  • Hiilihydraatteja6,29 g
  • Rasvaa2,25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille