• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kesäinen kalakeitto

Kesäinen kalakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 40,7 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna kattilassa vesi kiehuvaksi. Lisää jäinen peruna-purjosekoitus ja kukkavihannekset. Mausta kalafondilla. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  2. Sulata joukkoon tuorejuusto. Leikkaa ruodottomat kalafileet 2-3 cm:n viipaleiksi ja lisää keittoon Hauduta vielä muutama minuutti. Lisää keittoon runsaasti hienonnettua ruohosipulia ja tilliä. Tarjoa keitto kuumana ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 40,7 kcal170 kJ
  • Proteiinia2,98 g
  • Hiilihydraatteja3,46 g
  • Rasvaa1,77 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille