Kesäinen kalakeitto
Kesäisen kalakeiton kanssa maistuu ruisleipä.
4-5 annostaalle 30 min40,7 kcal / 100 g
Ainekset
4-5 annosta
- 1lvettä
- 1ps(400 g)peruna-purjosekoitusta (pakaste)
- 1ps(300 g)Pirkka kukkavihanneksia (pakaste)
- 1rs(180 g)Pirkka Italian yrtit tuorejuustoa
- 2rklkalafondia
- n. 300gtuoretta ahven- , kuha- tai kirjolohifileetä
- 1dlruohosipulia hienonnettuna
- 1dltilliä hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Kuumenna kattilassa vesi kiehuvaksi. Lisää jäinen peruna-purjosekoitus ja kukkavihannekset. Mausta kalafondilla. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
- Sulata joukkoon tuorejuusto. Leikkaa ruodottomat kalafileet 2-3 cm:n viipaleiksi ja lisää keittoon Hauduta vielä muutama minuutti. Lisää keittoon runsaasti hienonnettua ruohosipulia ja tilliä. Tarjoa keitto kuumana ruisleivän kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 40,7 kcal170 kJ
- Proteiinia 2,98 g
- Hiilihydraatteja3,46 g
- Rasvaa1,77 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Jätin purjon pois. Ihan hyvää.