• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kesäinen mansikka-raparperitorttu

Kesäinen mansikka-raparperitorttu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 136 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Täyte

Pinnalle

    • mantelilastuja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata murotaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Voitele 23 cm x 30 cm kokoinen vuoka esim. Teema-vuoka. Taputtele sulanut taikina vuoan pohjalle ja hieman reunoille.
  2. Sekoita keskenään rahka, muna, kerma, sokeri ja vanilliinisokeri. Lisää joukkoon vielä appelsiinimarmeladi ja mantelilastut. Levitä vuokaan raparperinpalat ja mansikat. (Jos käytät pakastettuja raparperejä, sulata ne ja valuta nestettä pois.) Kaada päälle rahkaseos ja ripottele pinnalle mantelilastuja.
  3. Paista 200 asteessa alimmalla tasolla noin 35 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 136 kcal571 kJ
  • Proteiinia4,02 g
  • Hiilihydraatteja16,5 g
  • Rasvaa6,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille