• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kiinalainen suikalepannu

Nopea kiinalainen suikalepannu sopii arkiruuaksi.
Kiinalainen suikalepannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 108 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Suurus

    • 1dlananasmehua
    • 2tlperunajauhoja
    • 1rklsiirappia
    • 1rklsoijaa
    • 1/2tlcurrya
    • 1/2tlvalkopippuria
    • 1/2tlinkivääriä
    • ripauscayennepippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi halkaistu, huuhdottu purjo ja paprika. Valuta ananakset (säästä mehu), pavunidut ja herkkusienet.
  2. Sekoita suuruksen aineet keskenään. Kuumenna vokkipannussa tilkka öljyä ja ruskista lihasuikaleet. Kaada joukkoon vesi ja hauduta kannen alla 10-15 minuuttia.
  3. Lisää joukkoon paprika ja purjo sekä säilykkeet. Sekoita varovasti ja lisää lopuksi suurus ohuena nauhana. Anna kiehahtaa ja tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 108 kcal451 kJ
  • Proteiinia6,83 g
  • Hiilihydraatteja6,15 g
  • Rasvaa6,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua