
Kiinankaali-kurkkusalaatti
- Annosmäärä4–6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Kiinanakaali-kurkkusalaatti maustetaan valkosipulilla ja inkiväärillä. Viimeistele salaatti paahdetuilla seesaminsiemenillä.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4–6 annosta
1/2 | kiinankaalia tai |
1 | kurkku tai |
10 | retiisiä tai |
3 | valkosipulin kynttä tai |
1 rkl | tuoretta inkivääriä ohuena raasteena tai |
1 tl | suolaa tai |
2 rkl | sokeria tai |
3/4 dl | etikkaa tai |
Tarjoiluun | |
---|---|
Pirkka seesaminsiemeniä paahdettuna tai |
Valmistus
alle 30 min
Suikaloi kiinankaali, kurkku, retiisit ja kuoritut valkosipulin kynnet.
Siirrä suikaleet ja inkivääri kulhoon. Ripottele suola ja sokeri pinnalle ja pirskottele etikka päälle. Sekoita hyvin.
Anna maustua jääkaapissa 1–4 tuntia, välillä sekoitellen.
Nosta salaatti reikäkauhalla tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,7(44 arvostelua)
- alle 30 min3,1(17 arvostelua)
- alle 30 min3,9(285 arvostelua)
- alle 30 min3,9(114 arvostelua)
- alle 30 min3,3(68 arvostelua)
- alle 30 min3,8(46 arvostelua)
- alle 15 min3,8(122 arvostelua)
- alle 5 min4,2(6 arvostelua)