Kiinankaali-kurkkusalaattiReseptin takana kumppani

Kiinankaali-kurkkusalaatti

  • Annosmäärä4–6 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Kiinanakaali-kurkkusalaatti maustetaan valkosipulilla ja inkiväärillä. Viimeistele salaatti paahdetuilla seesaminsiemenillä.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4–6 annosta
1/2
 
kiinankaalia
tai
1
 
kurkku
tai
10
 
retiisiä
tai
3
 
valkosipulin kynttä
tai
1 rkl
 
tuoretta inkivääriä ohuena raasteena
tai
1 tl
 
suolaa
tai
2 rkl
 
sokeria
tai
3/4 dl
 
etikkaa
tai

Tarjoiluun

 
Pirkka seesaminsiemeniä paahdettuna
tai

Valmistus

alle 30 min
Suikaloi kiinankaali, kurkku, retiisit ja kuoritut valkosipulin kynnet.
Siirrä suikaleet ja inkivääri kulhoon. Ripottele suola ja sokeri pinnalle ja pirskottele etikka päälle. Sekoita hyvin.
Anna maustua jääkaapissa 1–4 tuntia, välillä sekoitellen.
Nosta salaatti reikäkauhalla tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (6 arvostelua)