• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkku-vihannespannari

Kinkku-vihannespannari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 485 kcal / annos (350g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa jauhot maidon joukkoon tasaiseksi seokseksi, mausta suolalla ja jätä taikina turpoamaan. Nosta tyhjä uunipannu uuniin ja kuumenna se samalla, kun lämmität uunin 250 asteeseen.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele punasipulit karkeasti. Leikkaa kinkku pieniksi suikaleiksi ja tomaatit 2-3 palaan.
  3. Kiehauta punasipuleita ja valkosipulia paistokasarissa öljyssä, jotta ne pehmenevät hiukan. Lisää grillatut vihannekset ja sekoittele, kunnes ne sulavat. Lisää kinkkusuikaleet ja kuumenna hyvin. Mausta täyte suolalla, pippurilla ja yrttisekoituksella.
  4. Vatkaa munat yksitellen pannukakkutaikinaan ja mausta lopuksi pestolla.
  5. Vuoraa kuuma uunipannu leivinpaperilla ja levitä sille kinkku-vihannestäyte. Kaada taikina tasaisesti täytteen päälle ja levitä tomaattikiekot pinnalle.
  6. Paista uunin alatasolla 20-25 minuuttia, kunnes pannari nousee ja saa paistoväriä pintaan. Leikkaa pannari annoksiksi ja tarjoa lisäksi vihersalaattia.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 485 kcal2 030 kJ
  • Proteiinia22 g
  • Hiilihydraatteja42 g
  • Rasvaa26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille