• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kirjolohivartaat

Kirjolohivartaat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Marinadi

    • 1 1/2dlranskalaista salaatinkastiketta
    • 1/4dltilliä hienonnettuna
    • 1/2tlchilijauhetta
    • 1rklsitruunanmehua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista kalafileistä nahka. Leikkaa filee tasakokoisiksi paloiksi ja pane laakeaan vuokaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada kalojen päälle. Jätä marinadista noin 1/2 dl vartaiden voiteluun. Anna marinoitua peitettynä jääkaapissa noin 1-2 tuntia.
  2. Pese sitruuna ja kirsikkatomaatit. Halkaise sitruuna ja viipaloi paksuhkoiksi viipaleiksi. Leikkaa maissintähkät viipaleiksi.
  3. Pujota kasvikset, sitruunaviipaleet ja kalapalat vuorotellen vartaisiin. Jos käytät puisia tikkuja, niin liota tikkuja kylmässä vedessä, etteivät ne pala grillissä. Voitele vartaat marinadilla.
  4. Grillaa melko lähellä hiillosta tai uunin grillivastuksia 10-15 minuuttia välillä käännellen. Tarjoa salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos marinoit muovipussissa, voit käännellä kaloja helposti marinoitumisen aikana, jolloin kalat maustuvat tasaisesti.

Ravintosisältö perannos 320g100 g

  • 557 kcal2 330 kJ
  • Proteiinia35,5 g
  • Hiilihydraatteja34,2 g
  • Rasvaa33,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1