Kirsikka on makea supermarja

Täyteläisen tummanpunainen kirsikka on varsinainen supermarja. Sitä voi syödä joka päivä hyvällä omallatunnolla ihan sellaisenaan, mutta se sopii myös makeisiin jälkiruokiin ja leivoksiin kuin nenä päähän. 

Upeat kirsikkareseptit kesäjuhliin

Tuoreista kirsikoista valmistettu, makea kirsikkapiirakka on varma valinta kesäjuhliin tai kahvipöytään ja on helppo valmistaa. Komea, suklainen kirsikkasuklaakakku käy jo silmäruoasta. Suklaalla koristellut kirsikkaleivokset kaunistavat kattausta kuin kattausta. Upeaa tummaa suklaata sisältävät kirsikkamariepalat ovat käteviä ja nopeasti valmistettavia suupaloja, jotka katoavat tarjottimelta pikemmin kuin huomaatkaan!

Kirsikkainen joulu on ihana joulu!

Fannin kirsikkakakku on rusinoineen ja taateleineen jouluinen makuelämys. Joulun aikaan maistuvat etenkin perheen pienimmille myös suklaiset kirsikkapikkuleivät. Suloiset kirsikkapullat  nostattavat ilmaan ihanan jouluisen tuoksun.  Makea kirsikkataatelikakku tuo iloa useita päiviä, sillä se säilyy mehevänä jääkaapissa hyvän aikaa. Taatelein, aprikoosein ja kirsikoin maustettu joulukakku on hedelmäinen ja sekin hyvin säilyvä herkku. Mausteinen kirsikkaglögi lämmittää tunnelmaa kylminä talvi-iltoina.

Tutustu myös muihin herkullisiin kirsikkaresepteihimme!

Kirsikkareseptit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.