• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kismet-pirtelö

Resepti: Mari Moilanen
Kismet-pirtelö
Reseptin teki kumppani
  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 1lvaniljajäätelöä
    • 3-4dltäysmaitoa
    • 2(à 55 g)Kismet lakritsi-suklaavohvelia
    • 1tlvaniljaa tai vaniljasokeria
    • 2dlkuohukermaa
    • strösseliä

Valmistus

alle 15 min
  1. Ota jäätelö sulamaan hetkeksi. Rouhi Kismetit hienoksi rouheeksi. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Laita jäätelö ja maito tehosekoittimeen ja aja pirtelöksi. Pirtelö saa olla paksua. Lisää joukkoon vanilja ja rouhitut Kismetit. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  3. Kaada pirtelö tarjolle kapeisiin, korkeisiin hillopurkkeihin tai isoihin laseihin. Koristele kermavaahdolla, strösselillä ja pillillä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua