• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Klementiini-avokado-lohisalaatti

Klementiinin raikkaus, avokadon pehmeys ja lohen savuisuus täydentävät toisiaan kauniissa klementiini-avokado-lohisalaatissa.
Klementiini-avokado-lohisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 229 kcal / annos (220g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Revi salaatti vadille. Viipaloi kuoritut klementiinit. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha lusikalla kuorestaan. Viipaloi avokado ja paloittele savukirjolohi.
  2. Asettele klementiini- ja avokadoviipaleet sekä kalapalat salaattipedille. Ripottele pinnalle korianteri. Valuta päälle kastiketta juuri ennen tarjoamista. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 229 kcal960 kJ
  • Proteiinia10,9 g
  • Hiilihydraatteja8,67 g
  • Rasvaa16,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1