Klementiini-avokado-lohisalaatti
Klementiinin raikkaus, avokadon pehmeys ja lohen savuisuus täydentävät toisiaan kauniissa klementiini-avokado-lohisalaatissa.
4 annostaalle 15 min229 kcal / annos (220g)
Ainekset
4 annosta
- 1ruukkuPirkka salaattimixiä
- 3(300 g)Pirkka klementiiniä
- 1(300 g)Pirkka syöntikypsä avokado
- 300glämminsavukirjolohta
- 1/2dlkorianteria tai tilliä hienonnettuna
Kastike
Valmistus
alle 15 min- Revi salaatti vadille. Viipaloi kuoritut klementiinit. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha lusikalla kuorestaan. Viipaloi avokado ja paloittele savukirjolohi.
- Asettele klementiini- ja avokadoviipaleet sekä kalapalat salaattipedille. Ripottele pinnalle korianteri. Valuta päälle kastiketta juuri ennen tarjoamista. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 220g100 g
- 229 kcal960 kJ
- Proteiinia 10,9 g
- Hiilihydraatteja8,67 g
- Rasvaa16,2 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi