• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Korealaiset pihvit ja kesäkurpitsa-pinaattilisäkeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Korealaiset pihvit ja kesäkurpitsa-pinaattilisäke

Grillaa korealaiset pihvit ja tarjoa lisäkkeenä korealaisittain marinoitua kesäkurpitsaa ja pinaattia. Kokeile lisäkettä myös broilerin kanssa. Noin 2,55 €/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(415 g)HK Rypsiporsas fileepihvejä, Korean rub

Kesäkurpitsa-pinaattilisäke

Marinadi

    • 1(30 g)kevätsipulinvarsi
    • 1valkosipulinkynsi
    • 2rklriisiviinietikkaa
    • n. 1rklGochujang-chilitahnaa
    • tai
    • n. 1tlchilihiutaleita
    • 2tlpaahdettua seesaminsiemenöljyä
    • 1tlsokeria
    • ripaussuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta pihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta.
  2. Poista kesäkurpitsasta kanta ja leikkaa se pitkittäin puoliksi. Kaavi halutessasi kesäkurpitsan keskiosan siemenet pois pikkulusikalla. Viipaloi kesäkurpitsa.
  3. Hienonna kevätsipuli ja kuorittu valkosipulinkynsi. Paahda seesaminsiemenet kevyesti kuivalla pannulla. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
  4. Kuumenna öljy pannussa tai muurikassa ja paista kesäkurpitsoja siinä hetki, kunnes ne saavat hieman väriä. Kesäkurpitsat saavat jäädä napakoiksi. Lisää joukkoon pinaatit ja paista vielä hetki. Sekoita marinadi kasvisten joukkoon. Siirrä lisäke tarjoiluastiaan ja anna makujen tasaantua hetki.
  5. Grillaa porsaan fileepihvit kypsiksi ja tarjoa kasvislisäkkeen kanssa. Lisäke maistuu kuumana, haaleana tai kylmänä.

Tiesitkö että...

Noin 2,55 €/annos*

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu