• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kotkot-kanakeitto

Kotkot-kanakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 43,3 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1lvettä
    • (1 tlsuolaa)
    • (1/2 tlmustapippuria)
    • 3(n. 200 g)Pirkka porkkanaa
    • pala (n. 80 g)palsternakkaa
    • 10cm pätkäpurjoa
    • 1tlbasilikaa
    • n. 300gPirkka marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
    • 1rklöljyä
    • 1/2tlpaprikajauhetta
    • persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese ja kuori juurekset. Viipaloi porkkanat ja kuutioi palsternakka. Lohko perunat veneen mallisiksi. Suikaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.
  2. Pane kiehuvaan veteen porkkanat, palsternakka ja perunat sekä halutessasi suola ja mustapippuri. Keitä 15-20 minuuttia. Ruskista sillä välin öljyssä broilerisuikaleet ja mausta ne paprikajauheella.
  3. Lisää keittoon maissit, purjosuikaleet ja basilika sekä broilerisuikaleet. Anna kiehua hiljalleen vielä 5 minuuttia. Koristele keitto tuoreella persiljalla. Tarjoa leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 43,3 kcal181 kJ
  • Proteiinia3,68 g
  • Hiilihydraatteja4,66 g
  • Rasvaa1,02 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu