• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Kuorrutettu possun sisäfileeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kuorrutettu possun sisäfilee

Possun sisäfilee kuorrutetaan tomaattisella leipämurulla, jossa maistuu lisäksi sinappi ja parmesaani. N. 2,25 €/annos.

  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 290 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta

Kuorrutus

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota filee jääkaapista huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Ruskista filee joka puolelta rasvassa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä filee uunivuokaan.
  2. Hienonna tomaatit, paahtoleivät ja valkosipuli. Sekoita ne kulhossa. Lisää joukkoon sinappi, parmesaani ja ruohosipuli. Levitä ja painele kuorrutus tiiviisti fileen pintaan.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia, kunnes fileen sisälämpötila on noin 70 astetta. Peitä vuoka foliolla ja anna levätä hetki. Leikkaa liha viipaleiksi ja koristele ruohosipulilla tai persiljalla. Tarjoa possunfileen kanssa esimerkiksi kukkakaaliriisiä ja turkkilaista jogurttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 290 kcal1 210 kJ
  • Proteiinia36 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 37 arvostelua