Kuorrutettu possun sisäfilee
Possun sisäfilee kuorrutetaan tomaattisella leipämurulla, jossa maistuu lisäksi sinappi ja parmesaani.
4 annostayli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1(n. 600 g)Pirkka porsaan sisäfilee, marinoimaton
- 1rklValio Oivariinia
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Kuorrutus
- 2(200 g)tomaattia
- 2viipalettapaahtoleipää
- 1valkosipulinkynsi
- 2rklruohosipulia tai persiljaa hienonnettuna
Valmistus
yli 60 min- Ota filee jääkaapista huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Ruskista filee joka puolelta rasvassa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä filee uunivuokaan.
- Hienonna tomaatit, paahtoleivät ja valkosipuli. Sekoita ne kulhossa. Lisää joukkoon sinappi, parmesaani ja ruohosipuli. Levitä ja painele kuorrutus tiiviisti fileen pintaan.
- Paista 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, kunnes fileen sisälämpötila on noin 70 astetta. Peitä vuoka foliolla ja anna levätä hetki. Leikkaa liha viipaleiksi ja koristele ruohosipulilla tai persiljalla. Tarjoa possunfileen kanssa esimerkiksi kukkakaaliriisiä ja turkkilaista jogurttia.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit
Kokeile myös
- yli 60 min3,9(28 arvostelua)
- 30 - 60 min3,6(139 arvostelua)
- 30 - 60 min3,7(7 arvostelua)
Kommentoi
Hyvä ja helppo
maistuu hyvältä