• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kylmäsavukirjolohisalaatti

Kylmäsavukirjolohisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 108 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Koristeeksi

    • 3-4Pirkka kananmunaa kovaksi keitettyinä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta vesi ja mausta suolalla. Lisää riisi, sekoita ja anna kiehua kannen alla noin 18 minuuttia. Siirrä kattila pois levyltä ja anna hautua vielä 5 minuuttia.
  2. Kuori omenat tarvittaessa ja paloittele ne. Viipaloi halkaistu ja huuhdottu purjo. Suikaloi kurkkuviipaleet ja viipaloi oliivit. Suikaloi lohi ja sekoita kaikki ainekset jääsalaattia lukuun ottamatta riisin joukkoon.
  3. Vuoraa salaattivati jääsalaatinlehdillä, nostele lohi-riisiseos vadin keskelle ja koristele salaatti kananmunalohkoilla. Tarjoa lisäksi leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 108 kcal452 kJ
  • Proteiinia5,22 g
  • Hiilihydraatteja9,05 g
  • Rasvaa5,65 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille