• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Laku-mokkapalat

Laku-mokkapalat maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin.
Laku-mokkapalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 32 palaa
  • 30 - 60 min
  • 363 kcal / 100 g

Ainekset

32 palaa

Kuorrutus

Koristeluun

    • 1ps(275 g)Fazer lakritsisekoitusta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseosta vuorotellen maidon kanssa rasva-sokerivaahtoon. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200-asteessa uunin keskitasolla 10-15 minuuttia. Kumoa levy jäähtymään leivinpaperin päälle.
  2. Sulata voi kattilassa. Lisää kahvi tai vesi ja tomusokeri. Levitä kuorrutus lastalla kakkulevyn päälle ja koristele (halkaistuilla) makeisilla. Leikkaa kakkulevy paloiksi vasta, kun kuorrutus on jähmettynyt.

Ravintosisältö per 100 g

  • 363 kcal1 520 kJ
  • Proteiinia3,92 g
  • Hiilihydraatteja51,6 g
  • Rasvaa15,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua