
Lammaspaisti soija-punaviinikastikkeessa
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Lampaanpaisti maistuu viikonloppuna. Tarjoa punaviinikastikkeen kanssa.
Ainekset
8 annosta
1 (putkiluullinen, noin 1 ½ kg) | lampaanpaisti tai |
foliota tai | |
Kastike | |
---|---|
1 dl | punaviiniä tai |
1/4–1/2 dl | soijakastiketta tai |
1/2 dl | siirappia tai |
1/2 dl | tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna tai |
Valmistus
yli 60 min
Poista jäisestä lampaanpaistista muovikalvo.
Repäise foliosta 2–3 reilunkokoista palaa, pane ne päällekkäin ja nosta jäinen paisti folion päälle. Nosta folion reunat ylös ja rutista ne paistin ympärille, niin että paistin pinta jää näkyviin.
Pane paistipaketti uunivuokaan ja työnnä vuoka kylmään uuniin. Käännä uuni 100 asteeseen ja anna paistin kypsyä miedossa lämmössä noin 6 tuntia. Mittaa paistin sisälämpötila lihalämpömittarilla kypsentämisen loppupuolella. Kun mittari näyttää 60–65 astetta, ota paisti uunista.
Nosta folion reunat ylös ja sulje paketti tiiviisti. Anna paistin rauhoittua folion suojassa 60 minuuttia ennen leikkaamista.
Mittaa kastikkeen aineet kattilaan, kiehauta ja jäähdytä.
Valuta puolet kastikkeesta viipaloidun lammaspaistin päälle ja tarjoa loppu erikseen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(51 arvostelua)
- yli 60 min4,0(116 arvostelua)
- yli 60 min3,7(38 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(90 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(28 arvostelua)
- yli 60 min
- yli 60 min4,9(7 arvostelua)
- yli 60 min4,3(31 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (2 arvostelua)