• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lämmin kaali-fetasalaatti

Lämmin kaali-fetasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 108 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Marinadi

    • 2rklöljyä
    • 2rklvalko- tai omenaviinietikkaa
    • 1tloreganoa
    • 1/2tlrosmariinia
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria

Lisäksi

    • lenkkimakkaraa

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi myös sipuli. Lohko tomaatit ja kuutioi kurkku. Valuta juustokuutiot ja oliivit.
  2. Kypsennä kaalia paistokasarissa öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää sipulit ja anna niiden hieman pehmetä. Lisää joukkoon loput marinadin ainekset.
  3. Levitä kaaliseos laakealle vadille. Lisää pinnalle tomaatit, kurkut, juustot ja oliivit. Tarjoa lisäksi paistettua makkaraa ja tuoretta maalaisleipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 108 kcal451 kJ
  • Proteiinia3,54 g
  • Hiilihydraatteja3,46 g
  • Rasvaa8,84 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille