Lämmin kaali-fetasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lämmin kaali-fetasalaatti

  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 108 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 500gvalkokaalia
    • 1punasipuli
    • 2tomaattia
    • 1/2(200 g)kurkku
    • 1tlk(366 g)Pirkka salaattijuustokuutioita

Marinadi

    • 2rklöljyä
    • 2rklvalko- tai omenaviinietikkaa
    • 1tlPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1tloreganoa
    • 1/2tlrosmariinia
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

    • lenkkimakkaraa

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi myös sipuli. Lohko tomaatit ja kuutioi kurkku. Valuta juustokuutiot ja oliivit.
  2. Kypsennä kaalia paistokasarissa öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää sipulit ja anna niiden hieman pehmetä. Lisää joukkoon loput marinadin ainekset.
  3. Levitä kaaliseos laakealle vadille. Lisää pinnalle tomaatit, kurkut, juustot ja oliivit. Tarjoa lisäksi paistettua makkaraa ja tuoretta maalaisleipää.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 108 kcal451 kJ
  • Proteiinia3,54 g
  • Hiilihydraatteja3,46 g
  • Rasvaa8,84 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille