• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Lämmin perunasalaatti pekonillaReseptin teki kumppani

Lämmin perunasalaatti pekonilla

Resepti: Riikka Karppinen

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 800gperunoita
    • 1pktpekonia
    • 1puna- tai keltasipuli
    • 2rklviinietikkaa
    • 1/2dlöljyä
    • 1tlvahvaa sinappia
    • suolaa
    • mustapippuria
    • 2rklaurinkokuivattuja tomaatteja
    • tuoretta persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Saksi pekoni silpuksi viileälle pannulle. Kuumenna pannu ja paista pekoni rapeaksi.
  2. Sekoita kastike etikasta, öljystä, sinapista ja mausteista. Silppua sipuli hienoksi. Leikkaa kypsät perunat paloiksi ja sekoita niiden joukkoon kypsä pekoni, sipulisilppu, aurinkokuivattu tomaatti tai kaprikset sekä kastike. Koristele tuoreella persiljasilpulla.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille