Lämmin perunasalaatti pekonilla
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Resepti: Riikka Karppinen
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
4 annosta
800 g | perunoita tai |
1 pkt | pekonia tai |
1 | puna- tai keltasipuli tai |
2 rkl | viinietikkaa tai |
1/2 dl | öljyä tai |
1 tl | vahvaa sinappia tai |
suolaa tai | |
mustapippuria tai | |
2 rkl | aurinkokuivattuja tomaatteja tai |
tuoretta persiljaa tai |
Valmistus
alle 30 min
Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Saksi pekoni silpuksi viileälle pannulle. Kuumenna pannu ja paista pekoni rapeaksi.
Sekoita kastike etikasta, öljystä, sinapista ja mausteista. Silppua sipuli hienoksi. Leikkaa kypsät perunat paloiksi ja sekoita niiden joukkoon kypsä pekoni, sipulisilppu, aurinkokuivattu tomaatti tai kaprikset sekä kastike. Koristele tuoreella persiljasilpulla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(1 arvio)
- alle 30 min3,3(250 arviota)
- alle 30 min3,3(7 arviota)
- alle 30 min3,0(6 arviota)
- alle 30 min4,4(22 arviota)
- alle 30 min4,0(24 arviota)
- 30 - 60 min5,0(5 arviota)
- alle 30 min3,8(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,3 (3 arviota)