• Erityisruokavaliot

Lämmin vuohenjuusto-kinkkusalaatti

Lämmin vuohenjuusto-kinkkusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 550 kcal / annos (350g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä perunat uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Huuhdo ja leikkaa tomaatit puoliksi. Huuhtele rucola. Suikaloi kinkku. Leikkaa juusto noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi ja päällystä niillä leipäviipaleet.
  3. Vatkaa kastikeainekset sekaisin tilavan kulhon pohjalla ja sekoita rucolat kastikkeeseen. Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan ja siivilöi vesi pois. Mausta paistuneet perunat suolalla. Nosta juustoleivät uuniin viideksi minuutiksi.
  4. Jaa perunaviipaleet lautasille. Levitä kuumat pavut, kinkkusuikaleet, maustuneet rucolat ja tomaatit päälle. Nosta viimeksi salaatin päälle juustoleivät. Tarjoa heti.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 550 kcal2 270 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja50 g
  • Rasvaa30 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille