• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Leivät nizzalaisittain

Klassisesta nizzan salaatista syntyy herkullinen täyte myös leiville.
Leivät nizzalaisittain
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 91,9 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paista sämpylät pakkausohjeen mukaan. Keitä munat koviksi eli noin 10 minuuttia. Valuta tonnikala hyvin.
  2. Lisää tonnikalan joukkoon hienonnettu sipuli, puristettu valkosipulinkynsi, jogurtti ja halutessasi kaprikset. Mausta tabaskolla ja tarvittaessa ripauksella suolaa.
  3. Halkaise leivät niin, että puolikkaat jäävät pitkältä reunalta kiinni toisiinsa. Sivele leivät majoneesilla. Täytä ne salaatinlehdillä ja tonnikalatäyteellä.
  4. Kuori munat ja viipaloi ne. Jaa viipaleet leiville ja koristele oliivi- ja paprikaviipaleilla. Näppärän kääreen leiville saa sujauttamalla leivät suodatinpussiin.

Ravintosisältö per 100 g

  • 91,9 kcal384 kJ
  • Proteiinia4,89 g
  • Hiilihydraatteja11,1 g
  • Rasvaa2,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu