Näin onnistut voitaikinan teossa

 K-Koekeittön ammattimaiset vinkit voitaikinan tekoon.

1. Kylmällä hyvä tulee

Käytä jääkaappikylmiä raaka-aineita. Voit myös pakastaa jauhot ennen leipomista. Taita taikinalevy vuorotellen eri suuntiin, jotta saat voitaikinasta lehtevän.

2. Jäähdytä välillä

Jos taikina lämpenee liikaa ja kauliminen tuntuu hankalalta, laita jääkaappiin edellisenä päivänä taikinalevy hetkeksi pakastimeen. tai säilyttää sitä pakastimessa.

3. Ennakoi

Kun pidät leivonnaisia hetken kylmässä ennen paistamista, ne kohoavat kauniisti. Valmiiksi muotoillut raakapakastetut leivonnaiset paistetaan jäisinä. 

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Joulutorttuja ja herkkuja voitaikinasta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.