Suussasulavat juustokakut

Juustokakku on lunastunut paikkansa suomalaisten juhlapöydän luottopakkina, ja etenkin kauniisti koristeltuna kerää katseet ja ihailut. Ne ovat helppoja valmistaa, ja useimmat ohjeet muuntuvat näppärästi syöjien ruokavalioiden mukaan; maidottomaksi, gluteenittomaksi, vegaaniseksi... Maukkaat juustokakut sopivat tietysti myös arjen pieniin juhlahetkiin! 

Päästä mielikuvitus rohkeasti lentoon

Oletko aina halunnut maistaa, miltä suklaapatukat maistuvat kakussa? Tai vaahtokarkit? Oliko wasabi liian rohkea lisä kakkuun? Juustokakkuja leipoessasi voit vapaasti tutkimusmatkailla mielikuvituksen rajoilla, sillä niiden varioiminen on helppoa  varsinkin muutaman hyvän luotto-ohjeen avulla! Erilaiset marjat, hedelmät, karkit ja keksit uppoavat juustokakkuun tai sen koristeiksi vaivatta. Myös suolaiset juustokakut ovat huipputrendikkäitä ja tuovat mukavaa yllätyksellisyyttä juhlapöytään.

Koristele juustokakku juhlakuntoon

Juustokakun koristelu on helppoa, ja voit leikitellä vaikkapa erilaisilla väriyhdistelmillä makusi mukaan. Koristeet voi asettaa joko suoraan hyytyneen kakkumassan päälle tai hyydyttää ensin kakkuun maukkaan kiilteen, joka jo itsessäänkin toimii koristeena. Kokeile sesongin hedelmiä ja marjoja kakun päälle – keijumaisen kaunis kakku syntyy, kun ripottelet päälle syötäviä kukkia. Suklaakoristeet ovat takuuvarma valinta kakkuun kuin kakkuun: katso videolta, miten onnistut suklaalehtikoristeiden askartelussa.

Täydellisen juustokakun ABC

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Juustokakut

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.