• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Linssi-broileripata

Resepti: Midi Vuorela
Linssi-broileripata
Reseptin teki kumppani
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 1rs(á 285 g)jyväbroileripihvejä
    • 1 1/2tlbroilerimaustetta
    • 1dlvihreitä linssejä
    • vettä
    • suolaa
    • 6 cm pala inkivääriä
    • 6valkosipulinkynttä
    • 2porkkanaa
    • 1munakoiso
    • 2paprikaa
    • 1/2dlöljyä
    • 1kanaliemikuutio
    • 1tlmurskattuja maustepippureita
    • 2dlvettä
    • 2kevätsipulia
    • 1ruukkukorianteria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele broileripihvit ja mausta palat broilerimausteella.
  2. Keitä kylmällä vedellä huuhtaistuja linssejä suolalla maustetussa vedessä 15-20 minuuttia. Valuta ja levitä jäähtymään. Silppua inkivääri ja kuoritut valkosipulin kynnet, pilko kuoritut porkkanat ja pesty munakoiso ja paprikat.
  3. Kuumenna ruokalusikallinen öljyä paistokasarissa ja paista broileripalat. Valuta loput öljystä paistokasariin ja kiehauta inkivääri- ja valkosipulimurskat. Lisää kasvispalat pannuun ja kypsennä noin 7 minuuttia silloin tällöin sekoitellen. Lisää linssit ja broileripalat pannuun, murenna kanaliemikuutio aineiden päälle ja ripottele pippurit joukkoon. Lisää vesi pannuun ja hauduta noin 5 minuuttia.
  4. Sekoita silputut kevätsipuli ja korianteri ruokaan.

Kommentoi

Arvosana reseptille