Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Lohi-katkarapukeitto

Katso myös
1-2 (150 g)
sipulia
1 (250 g)
fenkoli
1
keltainen paprika
1
iso omena
2 rkl
öljyä
1 tl
currya
6 dl
vettä
1 plo (0,75 l)
alkoholitonta valkoviiniä
3 rkl
kalafondia
1/2 tl
mustapippuria
1 rkl
sinappia
1 rs (300 g)
Pirkka lohikuutioita (pakaste)
1 ps (180 g)
Pirkka tilli-sitruunakatkarapuja
1/2 dl
tuoretta tilliä
1/2 dl
tuoretta timjamia
n. 1/2 tl
suolaa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
42,00 kcal / 176,00 kJ
Proteiinia
3,30 g
Hiilihydraatteja
1,50 g
Rasvaa
2,50 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
165,00 kcal / 695,00 kJ
Proteiinia
13,00 g
Hiilihydraatteja
6,00 g
Rasvaa
10,00 g
  • 1. Leikkaa kuorittu ja halkaistu sipuli ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi fenkoli, paprika ja kuorittu omena.
  • 2. Kiehauta sipuli, fenkoli ja curry kattilassa tilkassa öljyä. Hauduta muutama minuutti. Lisää joukkoon paprika- ja omenasuikaleet.
  • 3. Kaada kattilaan vesi ja valkoviini. Mausta kalafondilla, mustapippurilla ja sinapilla. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia.
  • 4. Lisää jäiset lohikuutiot ja katkaravut. Hauduta vielä 5-10 minuuttia, kunnes lohikuutiot kypsyvät ja katkaravut kuumenevat.
  • 5. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua tilliä ja timjamia. Maista ja mausta keitto suolalla. Tarjoa vaalean leivän kanssa.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda