• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohi-piparjuuriletut

Lohi-piparjuuriletut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 kpl
  • 30 - 60 min
  • 205 kcal / annos (150g)

Ainekset

8 kpl

Taikina

Paistamiseen

    • Flora Kulta rasvaseosta

Täyte

    • 1(200 g)omena (esim. Royal Gala)
    • 2rs(à 100 g)Crème Bonjour -tuorejuustoa, piparjuuri
    • 1/2dltilliä hienonnettuna
    • mustapippuria
    • (maitoa)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita maidon joukkoon kierrevatkaimella vehnä- ja ruisjauhot, muna ja suola. Anna taikinan turvota noin 1/2 tuntia.
  2. Poista lohesta nahka ja mahdolliset ruodot. Paloittele kala. Kuutioi omena.
  3. Sekoita tuorejuusto, tilli ja pippuri keskenään. Lisää joukkoon kala- ja omenapalat. (Ohenna täytettä tarvittaessa maidolla.) Anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
  4. Paista isoja lettuja. Tarjoa täyte erikseen.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 205 kcal858 kJ
  • Proteiinia9,22 g
  • Hiilihydraatteja17,9 g
  • Rasvaa11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille