• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Lohi-rieskarullatReseptin teki kumppani

Lohi-rieskarullat

  • 6 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

6 annosta
    • 300glohifileetä
    • 3palaa ohutta rieskaa
    • 150gruohosipulituorejuustoa
    • suolaa
    • mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Nypi lohipalasta ruodot pois ja kypsennä kala höyryssä tai mikroaaltouunissa.
  2. Levitä rieskapalat työtasolle.
  3. Sivele rieskoille tuorejuusto.
  4. Paloittele rieskoille lohi, mausta täyte ja kääri rieskat rullalle.
  5. Nosta jääkaappiin ja viipaloi kylminä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu