• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Lohi-rieskarullatReseptin teki kumppani

Lohi-rieskarullat

Lohi-rieskarullat syntyvät, kun yhdistät lohifileetä, ohutta rieskaa ja ruohosipulituorejuustoa. Mausta vielä suolalla ja pippurilla ja viipaloi kylminä.

  • 6 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

6 annosta
    • 300glohifileetä
    • 3palaa ohutta rieskaa
    • 150gruohosipulituorejuustoa
    • suolaa
    • mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Nypi lohipalasta ruodot pois ja kypsennä kala höyryssä tai mikroaaltouunissa.
  2. Levitä rieskapalat työtasolle.
  3. Sivele rieskoille tuorejuusto.
  4. Paloittele rieskoille lohi, mausta täyte ja kääri rieskat rullalle.
  5. Nosta jääkaappiin ja viipaloi kylminä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu