• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
LohikolmioleivätReseptin teki kumppani

Lohikolmioleivät

  • 24 kpl
  • alle 15 min

Ainekset

24 kpl
    • 1pkt(12 kpl)leipäviipaleita (esim. Vaasan Taikaruis porkkana)

Täyte:

    • 200gruohosipulituorejuustoa
    • 200glämminsavulohta nahattomana
    • 1sipuli silputtuna
    • 8-10isoa kaprista silputtuna
    • 150gkylmäsavu- tai graavilohta silputtuna
    • rouhittua mustapippuria
    • 1dlyrttejä hienonnettuna (esim. basilikaa ja tilliä)

Valmistus

alle 15 min
  1. Levitä leipäviipaleet leikkuulaudalle.
  2. Pane täytteen aineet kulhoon ja sekoita hyvin esim. sähkövatkaimella.
  3. Peitä puolet leipäviipaleista täytteellä ja aseta loput leipäviipaleet päälle.
  4. Kietaise leivät kelmuun ja anna maustua jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.
  5. Leikkaa kolmioiksi.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille