
Lohikolmioleivät
Täytetyt leivät maistuvat kevyeksi lounaaksi tai iltapalaksi. Täytä kolmioleivät maukkaalla lohitäytteellä.
- 24 kpl
- alle 15 min
Ainekset
24 kpl
- 1pkt(12 kpl)leipäviipaleita (esim. Vaasan Taikaruis porkkana)
Täyte:
- 200gruohosipulituorejuustoa
- 200glämminsavulohta nahattomana
- 1sipuli hienonnettuna
- 8-10isoa kaprista hienonnettuna
- 150gkylmäsavu- tai graavilohta hienonnettuna
- mustapippuria
- 1dlyrttejä hienonnettuna (esim. basilikaa ja tilliä)
Valmistus
alle 15 min- Levitä leipäviipaleet leikkuulaudalle.
- Pane täytteen aineet kulhoon ja sekoita hyvin esim. sähkövatkaimella.
- Peitä puolet leipäviipaleista täytteellä ja aseta loput leipäviipaleet päälle.
- Kietaise leivät kelmuun ja anna maustua jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.
- Leikkaa kolmioiksi.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi