Lohilasagne ahvenestaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohilasagne ahvenesta

Lohilasagne on mainio kalaruoka, mutta oletko kokeillut ahvenlasagnea? Parmesaanilla höystetty juustokastike, tomaatti ja tilli maistuvat tässä vaaleassa lasagnessa. Resepti on osa K-Citymarketin kalakampanjaa, jossa etsitään vaihtoehtoja lohelle.

  • 5-6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

5-6 annosta

Juustokastike

Lisäksi

    • 4isoatomaattia
    • 1nipputilliä

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Mausta ahvenfileet sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja hienonna tilli.
  2. Valmista juustokastike. Kuumenna rasva kattilassa, sekoita joukkoon jauhot ja lisää lämmitetty maito vähitellen samalla sekoittaen. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon juusto- ja parmesaaniraasteet.
  3. Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain juustokastiketta, lasagneleyjä, ahvenfileitä ja tomaattiviipaleita. Kaada voidellun vuoan pohjalle ensin kerros juustokastiketta. Asettele päälle lasagnelevyjä ja puolet maustetuista ahvenfileistä. Ripottele ahvenfileille runsaasti hienonnettua tilliä. Levitä päälle kerros tomaattiviipaleita ja juustokastiketta. Tee samoin seuraava kerros ja lisää päälle vielä kerros lasagnelevyjä. Kaada päällimmäiseksi kerros juustokastiketta ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  4. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 30-40 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä hetken aikaa ennen tarjoamista. Tarjoa lisäksi parmesaaniraastetta ja raikasta salaattia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua