• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohiperhoset ja kermaviilikastike

Lohiperhoset ja kermaviilikastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 141 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4(à 170 g)lohiperhosta
    • n. 3/4tlroseepippureita

Kermaviilikastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa lohifilee noin 4 sentin paksuisiksi viipaleiksi. Viillä jokainen pala keskikohdasta nahkaan asti ja taita viipaleet auki perhosiksi. Paista lohiperhoset kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli niiden paksuudesta riippuen. Mausta kalat huhmaressa hienonnetuilla roseepippureilla.
  2. Sekoita kermaviilin joukkoon kastikkeen muut ainekset.

Ravintosisältö per 100 g

  • 141 kcal588 kJ
  • Proteiinia12,9 g
  • Hiilihydraatteja1,67 g
  • Rasvaa9,25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1