Lohiperhoset ja kermaviilikastike
Lohiperhoset maistuvat kermaviilikastikkeen kanssa.
4 annostaalle 15 min141 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 4(à 170 g)lohiperhosta
- n. 3/4tlroseepippureita
Kermaviilikastike
- 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt kermaviiliä
- 1-2rklPirkka kapriksia
- 1-2tlomenaviinietikkaa
- 1-2tljuoksevaa hunajaa
- 1dltilliä hienonnettuna
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 15 min- Leikkaa lohifilee noin 4 sentin paksuisiksi viipaleiksi. Viillä jokainen pala keskikohdasta nahkaan asti ja taita viipaleet auki perhosiksi. Paista lohiperhoset kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli niiden paksuudesta riippuen. Mausta kalat huhmaressa hienonnetuilla roseepippureilla.
- Sekoita kermaviilin joukkoon kastikkeen muut ainekset.
Katso video
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 141 kcal588 kJ
- Proteiinia 12,9 g
- Hiilihydraatteja1,67 g
- Rasvaa9,25 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi