Lohiperhoset ja kermaviilikastike
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Lohiperhoset maistuvat kermaviilikastikkeen kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
4 (à 170 g) | lohiperhosta tai |
n. 3/4 tl | roseepippureita tai |
Kermaviilikastike | |
---|---|
1 tlk (200 g) | tai |
1–2 rkl | tai |
1–2 tl | omenaviinietikkaa tai |
1–2 tl | juoksevaa hunajaa tai |
1 dl | tilliä hienonnettuna tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Ravintosisältö
Energia | 481 kJ / 115 kcal |
Rasva | 7,7 g |
josta tyydyttynyttä | 2 g |
Hiilihydraatit | 1,6 g |
josta sokereita | 1,5 g |
Proteiini | 9,7 g |
Suola | 0,3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Leikkaa lohifilee noin 4 sentin paksuisiksi viipaleiksi. Viillä jokainen pala keskikohdasta nahkaan asti ja taita viipaleet auki perhosiksi. Paista lohiperhoset kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli niiden paksuudesta riippuen. Mausta kalat huhmaressa hienonnetuilla roseepippureilla.
Sekoita kermaviilin joukkoon kastikkeen muut ainekset.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka roseepippuri 12g kokonainenHinta 1,35/kpl112,50/kg
- Pirkka vähälaktoosinen kevyt kermaviili 200gHinta 0,59/kpl2,95/kg
- Pirkka kapris 50g/35gHinta 0,99/kpl28,29/kg
- Druvan Omenasiiderietikka 300mlHinta 2,69/kpl8,97/l
- SAM Kesäkukka juokseva hunaja 250gHinta 4,15/kpl16,60/kg
- Järvikylä tilli ruukku SuomiHinta 1,69/kpl
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Lohimedaljonki kgHinta n. 7,70/kpl34,99/kg
- Meira Rosépippuri 15g kok pss maustHinta 1,45/kpl96,67/kg
- Santa Maria Rosépippuri 21gHinta 2,29/kpl109,05/kg
- Juustoportti luomu kermaviili 200gHinta 1,45/kpl7,25/kg
- Plussa-etu −12 %Juustoportti kevyt kermaviili 6% 200g laktoositonPlussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl4,17/kgIlman Plussa-korttia 0,95/kpl (4,75/kg)
- Figaro kapris etikkaliemessä 50g/35gHinta 1,19/kpl34,00/kg
- Santa Maria Kapris 80gHinta 2,99/kpl37,38/kg
- Rajamäen omenaviinietikka 0,4lHinta 3,39/kpl8,48/l
- Rajamäen 0,5l Pastöroimaton omenaviinietikka inkivääri-kurkumaHinta 4,55/kpl9,10/l
- SAM Reilun kaupan hunaja juokseva 250gHinta 4,29/kpl17,16/kg
- Pirkka juokseva hunaja 350gHinta 3,49/kpl9,97/kg
- Pirkka suomalainen tilli ruukussaHinta 1,69/kpl
- Pirkka tilli 50gHinta 2,19/kpl43,80/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mausteHinta 1,19/kpl44,07/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,2(5 arviota)
- alle 15 min3,0(1 arvio)
- alle 15 min3,2(18 arviota)
- 30 - 60 min2,9(8 arviota)
- yli 60 min4,0(15 arviota)
- yli 60 min
- alle 30 min3,0(3 arviota)
- alle 15 min
Arvostele resepti
ka. 3,2 (29 arviota)
- Jarppi1 vuosi sittenKerrankin lukee oikein, perhosia, ei medaljonkeja, jotka tehdään kokonaisesta kalasta.