Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
LuomumyslisämpylätTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Luomumyslisämpylät

Pehmeät ja suussa sulavat sämpylät sopivat nautittavaksi viikonloppuaamuina. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

25 kpl

Valmistus

yli 60 min
  1. Lämmitä vesi 42-asteiseksi, kädenlämpöä hieman kuumemmaksi. Sekoita kuivahiiva pieneen määrään vehnäjauhoja. Lisää seos veteen. Sekoita joukkoon noin puolet vehnäjauhoista, grahamjauhot, suola, hunaja ja öljy. Alusta taikinaan mysli ja vähitellen loput jauhot. Kohota taikinaa liinan alla.
  2. Kumoa taikina pöydälle ja leivo sämpylöiksi. Taikinasta tulee noin 25 kappaletta. Kohota sämpylät hyvin liinan alla peitettynä. Voitele sämpylät vedellä ja ripottele pinnalle mysliä.
  3. Paista sämpylöitä 225-asteisessa uunissa toiseksi alimmalla tasolla 8–10 minuuttia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille8 arvostelua