• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Luumusuklaat

Tämä luumuinen makutuliainen Keski-Euroopasta on helppo valmistaa ja siihen tarvitset vain muutamia raaka-aineita. Tämäkin resepti vain n. 0,20€/annos*.
Luumusuklaat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 40 kpl
  • yli 60 min
  • 100 kcal / annos (30g)

Ainekset

40 kpl

Koristeluun

Valmistus

yli 60 min
  1. Jaa mantelimassa pieniksi paloiksi luumujen lukumäärän mukaan. Pyöritä mantelimassasta pieniä palloja ja täytä luumut niillä.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa. Upota luumut cocktailtikun avulla suklaaseen. Kasta halutessasi vielä mantelirouheeseen tai nonparelleihin. Pane luumut cocktailtikuissaan kuivumaan omenanpuolikkaaseen.
  3. Irrota tikut kun suklaa on kuivunut tai tuo täyteen pistelty omena sellaisenaan tarjolle. Säilytä viileässä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 30g100 g

  • 100 kcal439 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua