Luumusuklaat
- Annosmäärä40 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
Tämä luumuinen makutuliainen Keski-Euroopasta on helppo valmistaa ja siihen tarvitset vain muutamia raaka-aineita.
Ainekset
40 kpl
- 1 ps (250 g) Pirkka kivettömiä luumuja
- 100 g mantelimassaa
- 1 pkt (200 g) Pirkka tummaa leivontasuklaata (55 %)
Koristeluun
Ravintosisältö
- Energia764 kJ / 183 kcal
- Rasva7,6 g
- josta tyydyttynyttä3,5 g
- Hiilihydraatit23,6 g
- josta sokereita19,7 g
- Proteiini2,8 g
- Suola0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Jaa mantelimassa pieniksi paloiksi luumujen lukumäärän mukaan. Pyöritä mantelimassasta pieniä palloja ja täytä luumut niillä.
- Sulata suklaa vesihauteessa. Upota luumut cocktailtikun avulla suklaaseen. Kasta halutessasi vielä mantelirouheeseen tai nonparelleihin. Pane luumut cocktailtikuissaan kuivumaan omenanpuolikkaaseen.
- Irrota tikut kun suklaa on kuivunut tai tuo täyteen pistelty omena sellaisenaan tarjolle. Säilytä viileässä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −8 %Plussa-kortillaEtuhinta 4,00/2 kpl8,00/kgIlman Plussa-korttia 2,19/kpl (8,76/kg)
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarreyli 60 min5,0(3 arviota)
- alle 15 min1,8(6 arviota)
- Videoyli 60 min3,4(57 arviota)
- yli 60 min4,7(76 arviota)
- yli 60 min4,1(254 arviota)
- yli 60 min4,3(59 arviota)
- alle 15 min4,4(5 arviota)
- Videoyli 60 min4,0(45 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (11 arviota)