Hyppää sisältöön
Luumusuklaat Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Luumusuklaat

  • Annosmäärä40 kpl
  • Valmistusaikayli 60 min
Tämä luumuinen makutuliainen Keski-Euroopasta on helppo valmistaa ja siihen tarvitset vain muutamia raaka-aineita.

    Ravintosisältö

    • Energia
      764 kJ / 183 kcal
    • Rasva
      7,6 g
    • josta tyydyttynyttä
      3,5 g
    • Hiilihydraatit
      23,6 g
    • josta sokereita
      19,7 g
    • Proteiini
      2,8 g
    • Suola
      0,2 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Jaa mantelimassa pieniksi paloiksi luumujen lukumäärän mukaan. Pyöritä mantelimassasta pieniä palloja ja täytä luumut niillä.
    2. Sulata suklaa vesihauteessa. Upota luumut cocktailtikun avulla suklaaseen. Kasta halutessasi vielä mantelirouheeseen tai nonparelleihin. Pane luumut cocktailtikuissaan kuivumaan omenanpuolikkaaseen.
    3. Irrota tikut kun suklaa on kuivunut tai tuo täyteen pistelty omena sellaisenaan tarjolle. Säilytä viileässä.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,5 (11 arviota)