Maissi on mehukas kesäherkku

Maissi on maistuva ja monikäyttöinen viljelykasvi, joka on erityisesti kesän grilliherkkujen ehdottomia suosikkeja. Maissi käy myös erilaisiin keittoihin, piirakoihin, tortilloihin, pastoihin ja vaikkapa pihveihin.

Tuore maissi maistuu sellaisenaan vaikka salaateissa tai ruoan lisäkkeenä. Säilytä tuore maissi jääkaapissa ja tarjoa mahdollisimman pian. Maissi säilyy hyvin myös pakastimessa, ja on helppo napata sieltä ympäri vuoden kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Kaupam pakastealtaalta voit ostaa perinteisen pakastemaissin lisäksi myös Pirkan kätevän herne-maissi-paprikapussin, joka kelpaa lisäkkeeksi kaikenlaisiin keittoihin. Sellainen kannattaakin olla aina pakastimessa valmiina!

Maissi maistuu pihveissä

Maissi sopii erittäin hyvin erilaisiin pihveihin. Kokeile esimerkiksi maissi-broilerijauhelihapihvejä, joka tarjotaan herkullisen kermaviili-ananaskastikkeen ja värikkäiden kukkavihannesten kera. Perinteisemmät maissijauhelihapihvit valmistuvat helposti. Pihvien kanssa sopii nautittavaksi Crème Bonjour Cuisinesta (valkosipuli & yrtti) sekä tomaateista valmistettu kastike.   

Grillattu maissi on kesän herkku

Tämä suosittu herkku maistuu etenkin kesän grillijuhlissa ja tuoreesta maissista valmistettuna, mutta kyllä pakastemaissiakin voi grillailla ympäri vuoden. Grillatut maissit on helppo valmistaa, eikä reseptissä tarvita kuin paria yksinkertaista ainesta: voita ja pippuria. Maustevoin kera maissi on parasta, kokeile Pirkan maustevoita! Broileri ja grillattu maissi sopii upeasti kesän illanistujaisiin, ja se tarjotaan valkosipulisen kermaviilikastikkeen kanssa.

Maissireseptit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.