• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Maissikuorrutetut broilerinkoivet

Resepti: Midi Vuorela
Maissikuorrutetut broilerinkoivet
Reseptin teki kumppani
  • 6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 2rs(á 1 kg)marinoituja broilerin koipireisiä
    • 1appelsiinin tai sitruunan kuori

Kuorrutus:

    • 7dlmaissihiutaleita
    • 1ps(á 150 g)juustoraastetta
    • 1prk(á 200 g)crème fraîchea (ranskankermaa)
    • 3/4tlsuolaa
    • 1tlmustapippuria rouhittuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Poista broilerikoivista nahat. Halutessasi voit leikata koivet kahteen osaan nivelen kohdalta. Siirrä koipipalat leivinpaperoidulle uunipellille. Pirskottele sitrusmehu koiville ja ripottele kuoriraaste päälle.
  2. Hienonna maissihiutaleet monitoimikoneessa tai pistä ne muovipussiin ja rouhi kaulimella ajellen. Lisää juustoraaste, ranskankerma, suola ja mustapippuri maissirouheeseen. Taputtele kuorrutus broilerinkoipien pintaan.
  3. Paista uunissa 200 asteessa 45-60 minuuttia.

Kommentoi

Arvosana reseptille