Maistuvat ja ravitsevat välipalasmoothiet

Koulupäivän jälkeen on hyvä tankata kunnolla energiaa! Tuoreista aineksista valmistettu pirtelö on maistuva ja ravitseva välipala, jonka kaikenikäiset koululaiset voivat surauttaa turvallisesti ja helposti blenderissä.

Tankki täyteen marjoja & hedelmiä

Mansikoita, ananasrenkaita, pakastemustikoita, banaaneja… Välipalapirtelöön voi sujauttaa mitä tahansa marjoja, hedelmiä ja miksei myös vihanneksia. Voit pilkkoa hedelmät valmiiksi jääkaappiin odottamaan nälkäisiä koululaisia.

Raikas Punainen fruitie syntyy nopeasti vain kolmesta aineksesta: verigreipistä, banaanista sekä mansikoista. Pehmeä Porkkanainen voimajuoma sekoitetaan Pirkka Luomu porkkanasoseesta, maitorahkasta sekä appelsiinitäysmehusta.

Raikas marjasmoothie tai perinteinen Mansikkamaito ovat kuin Suomen kesä lasissa. Mangoa, ananasta ja kookosmaitoa sisältävä Trooppinen smoothie maistuu puolestaan ihan makealta etelänlomalta!

Iik, pirtelöni on vihreä!

Trendikkäät viherpirtelöt maistuvat hyvin myös lapsille. Voit aloittaa kokeilun sekoittamalla pari salaatinlehteä marjaisan smoothien joukkoon – makueroa tuskin huomaa!

Helppo Vihersmoothie surautetaan Pirkka Luomu tammenlehtisalaatista, omenasta, banaanista sekä tuoreista mintunlehdistä.

Ruokaisia smoothieherkkuja

Viljat sekä erilaiset siemenet tuovat pirtelöihin tuhtia ruokaisuutta. Pehmeä, mansikoilta ja banaanilta maistuva Rahkasmoothie saa lisäpotkua auringonkukansiemenistä. Pirteän jogurttismoothien sisältämät Pirkka Luomu kauraleseet hellivät vatsaa.

Ruis-marjasmoothien salainen ainesosa on hapankorppu. Voit hienontaa hapankorput etukäteen valmiiksi kippoon tai kokeilla, jaksaako tehosekoittimesi jauhaa ne hienoiksi smoothien seassa.

Juotavaa jälkiruokaa

Todelliset herkkusuut voivat sujauttaa pirtelöihin myös makeita herkkuja. Vaniljajäätelö pehmentää Musteherukkapirtelön makua, kun taas Mansikka-Kismetpirtelö sisältää nimensä mukaisesti murustettua Kismet-keksisuklaata. Nam!

Lisää välipalapirtelöitä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Pirkka-tuotteita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.