
Makaronipata
- Annosmäärä annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Helppo makaronipata maistuu koko perheelle.
Ainekset
annosta
20 g | voita tai |
400 g | naudan jauhelihaa tai |
1 | sipuli hienonnettuna tai |
2–6 | valkosipulin kynttä tai |
suolaa tai | |
cajunmaustesekoitusta tai | |
2 rkl | HP-chilikastiketta tai |
1 | lihaliemikuutio tai |
350 g | makaroneja tai |
1 prk (400g) | tomaattimurskaa tai |
6 dl | vettä tai |
300 g | pakastekasvissekoitusta tai |
suolaa tai | |
mustapippuria tai | |
tuoreyrttejä maun mukaan tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sulata ja ruskista rasva paistokasarissa tai kattilassa.
Ruskista jauheliha, sipulisilppu ja murskatut valkosipulinkynnet murumaiseksi. Mausta.
Lisää HP-kastike, murennettu lihaliemikuutio, tomaattimurska ja vesi.
Kuumenna kiehuvaksi ja lisää makaronit. Anna kiehua miedolla lämmöllä hiljaa poristen 20 minuuttia.
Lisää kasvikset kypsennyksen keskivaiheessa. Tarkista maku ja lisää suolaa ja mustapippuria tarvittaessa.
Silppua tuoreyrtit ja ripottele silppu pinnalle. Nauti raikkaan salaatin kanssa.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(30 arvostelua)
- 30 - 60 min3,5(123 arvostelua)
- yli 60 min3,9(133 arvostelua)
- yli 60 min4,1(200 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(389 arvostelua)
- yli 60 min4,0(97 arvostelua)
- yli 60 min3,9(92 arvostelua)
- 30 - 60 min
Arvostele resepti
ka. 3,9 (32 arvostelua)