MakaronipataReseptin takana kumppani

Makaronipata

  • Annosmäärä annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Helppo makaronipata maistuu koko perheelle.

    Ainekset

    annosta
    20 g
     
    voita
    tai
    400 g
     
    naudan jauhelihaa
    tai
    1
     
    sipuli hienonnettuna
    tai
    2–6
     
    valkosipulin kynttä
    tai
     
    suolaa
    tai
     
    cajunmaustesekoitusta
    tai
    2 rkl
     
    HP-chilikastiketta
    tai
    1
     
    lihaliemikuutio
    tai
    350 g
     
    makaroneja
    tai
    1 prk (400g)
     
    tomaattimurskaa
    tai
    6 dl
     
    vettä
    tai
    300 g
     
    pakastekasvissekoitusta
    tai
     
    suolaa
    tai
     
    mustapippuria
    tai
     
    tuoreyrttejä maun mukaan
    tai

    Valmistus

    30 - 60 min
    Sulata ja ruskista rasva paistokasarissa tai kattilassa.
    Ruskista jauheliha, sipulisilppu ja murskatut valkosipulinkynnet murumaiseksi. Mausta.
    Lisää HP-kastike, murennettu lihaliemikuutio, tomaattimurska ja vesi.
    Kuumenna kiehuvaksi ja lisää makaronit. Anna kiehua miedolla lämmöllä hiljaa poristen 20 minuuttia.
    Lisää kasvikset kypsennyksen keskivaiheessa. Tarkista maku ja lisää suolaa ja mustapippuria tarvittaessa.
    Silppua tuoreyrtit ja ripottele silppu pinnalle. Nauti raikkaan salaatin kanssa.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,9 (32 arvostelua)