MakaronipataReseptin teki kumppani

Makaronipata

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 20gvoita
    • 400gnaudan jauhelihaa
    • 1sipuli hienonnettuna
    • 2-6valkosipulin kynttä
    • suolaa
    • cajunmaustesekoitusta
    • 2rklHP-chilikastiketta
    • 1lihaliemikuutio
    • 350gTorino makarooneja
    • 1prk(400g)tomaattimurskaa
    • 6dlvettä
    • 300gpakastekasvissekoitusta
    • suolaa
    • mustapippuria rouhittuna
    • tuoreyrttejä maun mukaan

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata ja ruskista rasva paistokasarissa tai kattilassa.
  2. Ruskista jauheliha, sipulisilppu ja murskatut valkosipulinkynnet murumaiseksi. Mausta.
  3. Lisää HP-kastike, murennettu lihaliemikuutio, tomaattimurska ja vesi.
  4. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää makaronit. Anna kiehua miedolla lämmöllä hiljaa poristen 20 minuuttia.
  5. Lisää kasvikset kypsennyksen keskivaiheessa. Tarkista maku ja lisää suolaa ja mustapippuria tarvittaessa.
  6. Silppua tuoreyrtit ja ripottele silppu pinnalle. Nauti raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua