• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkara- tai kalahampurilaiset

Makkara- tai kalahampurilaiset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • alle 30 min
  • 97,1 kcal / 100 g

Ainekset

5-6 annosta
    • 1-2rkljuoksevaa margariinia
    • 1tlk(2 1/2 dl)Crème Bonjour Cuisinea, valkosipuli & yrtit
    • 2(200 g)tomaattia viipaloituna
    • 1(150 g)keltainen paprika viipaloituna
    • 1ruukkujääsalaattia
    • 15-18maustekurkkuviipaletta

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista makkara- tai kalahampurilaiset. Paista makkarapihvit pannulla tai grillaa ne. Paista kalapuikot pannulla kypsiksi pakkauksen ohjeen.
  2. Paahda halkaistut leivät ja voitele ne Crème Bonjourilla.
  3. Täytä hampurilaiset makkarapihveillä (1 pihvi/annos) tai kalapuikoilla (2 puikkoa/annos), tomaateilla, paprikalla, salaatinlehdillä ja maustekurkuilla. Lusikoi päälle vielä crème bonjour cuisinea.

Tiesitkö että...

Huom! Annoksesta tulee 6 makkara- tai 5 kalahampurilaista.

Ravintosisältö per 100 g

  • 97,1 kcal406 kJ
  • Proteiinia4,15 g
  • Hiilihydraatteja8,17 g
  • Rasvaa5,07 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille