• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Makkarapihvit ja feta-vihannescouscous

Makkarapihvit ja feta-vihannescouscous
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 171 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Couscous

Lisäksi

    • 2rs(à 200 g)grilliwursti -makkarapihvejä

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna paistokasarissa tilkka salaattijuuston öljymarinadia ja lisää jäiset vihannekset. Paista vihanneksia kovalla lämmöllä noin 5 minuuttia kunnes ne ovat kuumia. Mausta vihannekset suolalla ja pippurilla.
  2. Mittaa vesi kattilaan. Lisää suola ja öljymarinadi. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon couscousit. Vedä kattila levyltä, peitä kannella ja anna turvota noin 5 minuuttia. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi.
  3. Kaada couscous laakealle vadille ja levitä päälle kuumat vihannekset. Lusikoi pinnalle valutetut salaattijuustokuutiot ja muutama musta oliivi. Koristele basilikan lehdillä.
  4. Paista makkarapihvit grillissä tai pannussa. Tarjoa makkarapihvit feta-vihannescouscousin, salaatin ja rapean leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 171 kcal716 kJ
  • Proteiinia6,04 g
  • Hiilihydraatteja9,96 g
  • Rasvaa11,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu