Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Makkarapihvit ja feta-vihannescouscous

Katso myös
1 ps (450 g)
Pirkka grillattuja vihanneksia (pakaste)
1/2 rkl
salaattijuuston öljymarinadia
ripaus
suolaa ja pippuria

Couscous

3 dl
vettä
1/2 tl
suolaa
2 rkl
salaattijuuston öljymarinadia
3 dl
couscousia
1/2 tlk (à 375 g)
Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2 dl
Pirkka Parhaat kalamataoliiveja
tuoretta basilikaa

Lisäksi

2 rs (à 200 g)
grilliwursti -makkarapihvejä

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
171,12 kcal / 715,97 kJ
Proteiinia
6,04 g
Hiilihydraatteja
9,96 g
Rasvaa
11,85 g
  • 1. Kuumenna paistokasarissa tilkka salaattijuuston öljymarinadia ja lisää jäiset vihannekset. Paista vihanneksia kovalla lämmöllä noin 5 minuuttia kunnes ne ovat kuumia. Mausta vihannekset suolalla ja pippurilla.
  • 2. Mittaa vesi kattilaan. Lisää suola ja öljymarinadi. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon couscousit. Vedä kattila levyltä, peitä kannella ja anna turvota noin 5 minuuttia. Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi.
  • 3. Kaada couscous laakealle vadille ja levitä päälle kuumat vihannekset. Lusikoi pinnalle valutetut salaattijuustokuutiot ja muutama musta oliivi. Koristele basilikan lehdillä.
  • 4. Paista makkarapihvit grillissä tai pannussa. Tarjoa makkarapihvit feta-vihannescouscousin, salaatin ja rapean leivän kanssa.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda