• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkarasalaatti

Makkarasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 119 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata kasvissuikaleet ja herneet. Poista lenkkimakkarasta kuori ja viipaloi makkara. Leikkaa makkaraviipaleet vielä neljään osaan.
  2. Kaada kasvissuikaleiden, herneiden, makkarapalojen ja maustekurkkujen joukkoon salaatinkastike ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa puoli tuntia.
  3. Asettele ruukusalaatin lehdet vadille tai laakeaan kulhoon. Kaada maustunut seos salaatinlehtien päälle. Koristele persiljalla. Tarjoa Pirkka-täysjyväleivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 119 kcal498 kJ
  • Proteiinia4,32 g
  • Hiilihydraatteja8,39 g
  • Rasvaa7,33 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille