Makoisa mango

Mango on ihanan makea hedelmä, joka sopii upeasti erilaisiin salaatteihin, jälkiruokiin, leivontaan, kastikkeisiin sekä lintu- ja liharuokiin. Mango nautitaan kypsänä - kypsä hedelmä tuntuu kevyesti painettaessa pehmeältä.

Mangon hedelmät ovat keltaisen, punaisen ja vihreän sävyissä esiintyviä pitkänomaisia, soikeita luumarjoja. Tuoksu on kypsällä hedelmällä voimakas ja muistuttaa hieman pihkan tuoksua. Mango säilyy parhaiten huonelämpötilaa viileämmässä, noin + 9 - +15 asteessa. Ole kuitenkin tarkka säilytyslämpötilassa, sillä mango paleltuu herkästi!

Mangoreseptit syntymäpäiväjuhliin

Pehmeänmakuinen mangojuustokakku on yksi juhlien kestosuosikki ja maistuu kaikille vieraille. Mangosuklaatäytekakku sen sijaan on niin herkullisen näköinen ilmestys, että sitä on kenen tahansa vaikea vastustaa! Piimäinen, digestive-pohjaan tehty mangohyytelökakku kruunaa kestit kuin kestit.

Makeat jälkiruoat mangosta

Intialainen, pirteä mangolassi sopii jälkiruoaksi tai välipalaksi. Helppo ja nopea mangorahka on herkullinen, mutta myös terveellinen välipala. Kokeile myös jouluista mangorahkaa, joka tarjotaan raikkaan passionkastikkeen kera! Raikas mangosmoothie on helppo ja nopea välipala, johon rahka tuo ilmavaa kuohkeutta. 

Mango suolaisissa ruoissa

Ihana avokadoilla höystetty mangosalsa sopii monien ruokien kaveriksi tai sellaisenaan alkuruoaksi. Helppo mango-sinihomejuustobroileri kypsyy ihanan meheväksi uunissa. Mangobroilerisalaatti on ruokaisa ja raikas vaihtoehto lounaaksi tai illanistujaisiin. Mango-katkarapubruschetat sopivat hienosti juhlien suolaisiksi suupaloiksi.

Tutustu myös muihin herkullisiin mangoresepteihimme alla!

Mangoreseptit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Mangoa monessa muodossa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Jouluherkut muilta mailta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.