• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makrillisalaatti

Makrillisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 345 kcal / annos (270g)

Ainekset

5 annosta

Kastike

    • 1rklsinappia
    • 2rklvalkoviinietikkaa
    • 3rklöljyä
    • 1rklhunajaa
    • ripaus suolaa
    • ripaus mustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä perunat ja kananmunat. Anna jäähtyä. Leikkaa kuoritut perunat ja kananmunat viipaleiksi. Hienonna kevätsipulit. Viipaloi myös puhdistetut retiisit. Irrota makrillifileistä nahka ja paloittele kala.
  2. Sekoita kastikeainekset. Levitä tarjoiluvadille salaattisekoitus. Asettele päälle peruna- ja munaviipaleet. Mausta ne kastikkeella.
  3. Lisää salaatille makrillifileepalat. Ripottele pinnalle kevätsipulit ja retiisit. Tarjoa Pirkka kiviuunipatongin kanssa.

Ravintosisältö perannos 270g100 g

  • 345 kcal1 440 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille