• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mandariinipossu

Mandariinipossu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 95,4 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista porsaansuikaleet kahdessa erässä öljyssä paistokasarissa. Lisää joukkoon jäiset sipulikuutiot. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Kaada joukkoon vesi ja appelsiinimehu. Anna hautua noin 20 minuuttia.
  2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo. Lisää purjoviipaleet kasariin ja mausta inkiväärillä. Hauduta vielä noin 10 minuuttia. Valuta mandariinit liemestään ja lisää mandariinilohkot kasariin. Kuumenna. Ripottele pinnalle ruohosipulia. Tarjoa riisin ja raikkaan salaatin kera.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 95,4 kcal399 kJ
  • Proteiinia5,2 g
  • Hiilihydraatteja7,19 g
  • Rasvaa5,28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu