• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mangoinen porkkanapiirakka

Mangoinen porkkanapiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • 30 - 60 min
  • 512 kcal / annos (180g)

Ainekset

12 annosta

Pohja

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Raasta kuoritut porkkanat hienoksi raasteeksi. Sulata rasva ja anna jäähtyä.
  2. Vaahdota munat ja sokerit. Lisää vaahtoon rasva ja porkkanaraaste varovasti sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinaan. Vältä turhaa sekoittamista, ettei taikina sitkisty.
  3. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija 30 cm). Paista 200 asteessa uunin alatasolla 20-25 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
  4. Sekoita juusto ja tomusokeri sileäksi kuorrutukseksi. Levitä kuorrutus pohjan päälle. Hienonna hedelmäsekoitus veitsellä pienemmäksi ja ripottele piirakan päälle.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 512 kcal2 140 kJ
  • Proteiinia7,79 g
  • Hiilihydraatteja67,7 g
  • Rasvaa23,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua