• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoidut kasvikset

Marinoidut kasvikset
Reseptin teki kumppani
  • 6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 1kukkakaali
    • 1parsakaalin kukinto
    • 1nippuporkkanoita
    • vettä
    • suolaa
    • 1paprika
    • 1/2lherneenpalkoja

Marinadi:

    • 1/2dloliiviöljyä
    • 2rklviinietikkaa
    • 2rklhunajaa
    • 4valkosipulinkynttä murskattuna
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria rouhittuna

Pinnalle:

    • sitruunamelissaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Esikäsittele ja paloittele kaalit ja porkkanat. Kuumenna vesi ja suola paistokasarissa, lisää kasvispalat ja keitä paloja 3-5 minuuttia. Valuta kasvikset ja levitä ne tarjoiluvadille. Leikkaa paprika pikkukuutioiksi, irrota herneet ja ripottele ne lämpimien kasvisten päälle.
  2. Sekoita marinadi ja valuta se kasvisten päälle. Anna maustua 30-60 minuuttia, pöyhi kasviksia pari kertaa maustumisen aikana.
  3. Silppua sitruunamelissaa kasvisten päälle juuri ennen tarjoamista.

Kommentoi

Arvosana reseptille