Marinoidut kasvikset
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Marinoidut kasvikset maistuvat sellaisenaan tai herkullisena ja värikkäänä lisäkkeenä vaikkapa kalaruoalle.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
1 | kukkakaali tai |
1 | parsakaalin kukinto tai |
1 nippu | porkkanoita tai |
vettä tai | |
suolaa tai | |
1 | paprika tai |
1/2 l | herneenpalkoja tai |
Marinadi | |
---|---|
1/2 dl | oliiviöljyä tai |
2 rkl | viinietikkaa tai |
2 rkl | hunajaa tai |
4 | valkosipulinkynttä murskattuna tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Pinnalle | |
sitruunamelissaa tai |
Valmistus
yli 60 min
Esikäsittele ja paloittele kaalit ja porkkanat. Kuumenna vesi ja suola paistokasarissa, lisää kasvispalat ja keitä paloja 3–5 minuuttia. Valuta kasvikset ja levitä ne tarjoiluvadille. Leikkaa paprika pikkukuutioiksi, irrota herneet ja ripottele ne lämpimien kasvisten päälle.
Sekoita marinadi ja valuta se kasvisten päälle. Anna maustua 30–60 minuuttia, pöyhi kasviksia pari kertaa maustumisen aikana.
Silppua sitruunamelissaa kasvisten päälle juuri ennen tarjoamista.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(43 arvostelua)
- 30 - 60 min4,6(497 arvostelua)
- yli 60 min4,0(86 arvostelua)
- 30 - 60 min4,4(24 arvostelua)
- 30 - 60 min2,7(6 arvostelua)
- 30 - 60 min2,2(5 arvostelua)
- 30 - 60 min2,8(9 arvostelua)
- yli 60 min
Arvostele resepti
ka. 3,7 (7 arvostelua)